Gå till huvudinnehållet

Gratis konferenser är enkla och lättbegripliga att använda. Du behöver bara ett namn och en e-postadress för att skapa ett konto.

När du angett namn och e-postadress, så får du direkt uppringningsnummer till alla våra tillgängliga länder och en åtkomstkod. Nu är du redo att börja använda våran tjänst.

Varje konto kan anordna konferenser med upp till 1000 deltagare som kan vara upp till 6 timmar och är tillgängligt 24/7 utan reservationer.

Vanliga frågor

Vad kostar ett FreeConferenceCall.com konto?

FreeConferenceCall.com är gratis. Vi tar inte betalt av kunderna. Det är inte tal om någon kostnadsfri provtid. Det finns ingen reklam, inga kvalitetsbegränsningar, inga dolda avgifter, inga säljargument, inga avtal, inga köpkrav, inga begränsningar och inga överraskningar. Standardavgifter från din telefonoperatör kan tillämpas.

Hur många deltagare kan vara med på en konferens?

Maximalt 1000 deltagare kan ansluta till ett konferenssamtal med ljud, skärmdelning och videokonferenser i HD.

Finns det någon tidsbegränsning för ett konferenssamtal?

Varje konferenssamtal kan vara upp till sex timmar med ett obegränsat antal samtal.

Kan jag spela in mitt konferenssamtal eller onlinemöte?

Ja. instruktioner finns tillgängliga när du har skapat ett kostnadsfritt konto. Inspelade sessioner kan laddas ner enkelt eller delas.

Finns det någon gräns för hur många gånger jag kan använda samma konto?

Nej. Du kan använda kontot hur många gånger du vill.

Behöver jag reservera en tid för konferenssamtalet eller onlinemötet?

Inga reservationer krävs. Du kan anordna möten 24/7.

Kan internationella inringare delta?

FreeConferenceCall.com är en global tjänst som kan användas runt om i världen. För en lista över internationella uppringningsnummer, klicka Visa lista under din Kontouppgifter-sida. Vi har lokala uppringningsnummer i 73 länder och fler på gång.

Kan jag använda vilket uppringningsnummer som helst för att ansluta till konferenssamtalet?

Ja du kan använda vilket uppringningsnummer som helst. Alla uppringninsnummer kan man ringa på var som helst i världen.

Vad är onlinemöten?

Onlinemöten gör det möjligt för mötesledare och deltagare att dela skärmar, dokument, bilder, kalkylblad, etc. Eller använda video och webbkamera för att mötas "ansikte-mot-ansikte".

Varför ska jag anordna onlinemöten?

Anordna onlinemöten för att samarbeta och öka produktiviteten. Genom mötets kontollpanel får du tlllgång till samtalskontroller, deltagarlistor, video- och skärmdelningsmöjligheter, dokument, webblänkar eller presentationer.

Kommer jag att få en samtalsrapport?

Ja. samtalsrapporter skickas via e-post till mötesledaren efter varje möte. Rapporten innehåller deltagarinformation exempelvis samtalstid och andra mötesdetaljer.